FAQ Zona

Gde se nalaze vaši datacentri?
Naši datacentri nalaze se na lokacijama širom sveta, neke od tih lokacija su Francuska, Nemačka i Rusija. U planu nam je i proširenje na druge kontinente.
Da li mogu povratiti svoj novac?
Nažalost, ne. Novac koji ste uplatili kupovinom neke od naših usluga ne možete povratiti.
Kako mogu platiti uslugu na hostingu?
Trenutno uslugu možete uplatiti preko uplatnice (Srbija) i PayPala, takođe dostupno je i plaćanje iz inostrastva, instrukcije možete videti u narudžbinama.
Kada dobijam uplaćenu uslugu?
Uplaćenu uslugu dobijate u zavisnosti od vremena instalacije usluge i pregleda vaše uplate. Usluga će biti sigurno isporučena u roku od 48 sati nakon uplate. Takođe kako bi ubrzali isporuku potrebno je dostaviti sliku overene uplatnice.
Čime garantujete sigurnost?
Svi serveri su iza zaštitnog zida (eng. firewall) zajedno uz Kernelove zaštitne zakrpe (eng. security patch) za obezbeđenje maksimalne sigurnosti vašeg servera. Uvek imamo najsvežije softvere za zaštitu, a serveri se redovno ažuriraju, kako bi se ispravile sve slabe tačke i propusti.
Da li mogu hostovati game server kod vas?
Da, ukoliko želite da instalirate svoj game server (SAMP, CS, MC itd...) to možete uraditi bez ikakvog problema, sve što je potrebno jesu game fajlovi i spreman VPS. Ukoliko ne možete da se snađete prilikom instalacije vašeg servera slobodno kontaktirajte tehničku podršku.
Da li mogu angažovati tehničku podršku?
Ukoliko vam je potrebna neka pomoć koja je prostog karaktera, naša tehnička podrška će vam izaći u susret, a ukoliko želite da angažujete našu tehničku podršku da vam održava server to možete uraditi po vrlo povoljnoj ceni.
Da li mogu otvoriti svoj biznis na vašim uslugama?
Da, ukoliko želite da otvorite svoj biznis (hosting game servera, sajtova...) to možete uraditi na našim uslugama, ono što je još pogodnije jeste da posedujemo i posebne pakete za takve korisnike. Takođe, ukoliko želite možete pokrenuti i reseller program našeg hostinga.